Olin is beschikbaar met diverse oppervlaktestructuren; van zeer glad tot een afwerking met meer papiergevoel of een hoge opdikking. De verschillende afwerkingen zijn Regular, Smooth, Rough, Bulk en Recycled. Regular en Smooth ook beschikbaar voor HP Indigo.

Dankzij haar veelzijdigheid, biedt Olin heel wat keuzes. Olin wordt gekend als beste kwaliteit in zijn categorie en beantwoordt aan alle milieuvereisten. Er is tevens een uitgebreid enveloppen-assortiment, dat perfect aansluit bij alle Olin kwaliteiten en tinten.

Meer weten over Olin? Bekijk de website

http://www.antalis.be/business/home/brands/olin.html

Of, Just ask Antalis.

Olin is beschikbaar met diverse oppervlaktestructuren; van zeer glad tot een afwerking met meer papiergevoel of een hoge opdikking. De verschillende afwerkingen zijn Regular, Smooth, Rough, Bulk en Recycled. Regular en Smooth ook beschikbaar voor HP Indigo. Dankzij haar veelzijdigheid, biedt Olin heel wat keuzes. Olin wordt gekend als beste kwaliteit in zijn categorie en beantwoordt aan alle milieuvereisten. Er is tevens een uitgebreid enveloppen-assortiment, dat perfect aansluit bij alle Olin kwaliteiten en tinten.Meer weten over Olin? Bekijk de website http://www.antalis.be/business/home/brands/olin.htmlOf, Just ask Antalis.