Met behulp van workflow management systemen beheert u verschillende workflows voor verschillende soorten jobs. In een drukkerij kan een ontworpen document bijvoorbeeld automatisch worden gerouteerd van de ontwerper naar een accountmanager en vervolgens naar de prepress-afdeling.

Voor drukwerkleveranciers is de automatisering van de workflows de beste manier om een beter bedrijfsrendement te behalen. Het verlaagt eveneens de kosten door processen te automatiseren en het aantal handmatige handelingen in die processen te verminderen. Elke keer dat iemand een product aanraakt, kost het mogelijk tijd en geld - maar met workflow management ontlast u uw personeel van tijdrovende en foutgevoelige routinetaken.

Ontdek wat workflow automatisering voor u kan betekenen door HIER te klikken en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Met behulp van workflow management systemen beheert u verschillende workflows voor verschillende soorten jobs. In een drukkerij kan een ontworpen document bijvoorbeeld automatisch worden gerouteerd van de ontwerper naar een accountmanager en vervolgens naar de prepress-afdeling.Voor drukwerkleveranciers is de automatisering van de workflows de beste manier om een beter bedrijfsrendement te behalen. Het verlaagt eveneens de kosten door processen te automatiseren en het aantal handmatige handelingen in die processen te verminderen. Elke keer dat iemand een product aanraakt, kost het mogelijk tijd en geld - maar met workflow management ontlast u uw personeel van tijdrovende en foutgevoelige routinetaken.Ontdek wat workflow automatisering voor u kan betekenen door HIER te klikken en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.