Presentatieproducten met een ''Eco-look'' beginnen met natuurlijk basismateriaal. De kern van de meeste Venttri-producten is recyclebaar grijsbord of karton. Dit zorgt voor de nodige stevigheid.

De omplakmaterialen die we gebruiken zijn heel bepalend voor de algehele uitstraling van het presentatieproduct. De mogelijkheden zijn divers. Denk maar eens aan natuur- en halflinnen, 100% recycled ongestreken papier of zelfs papier uit landbouwafval.

Laat 2021 straks goed beginnen en ga Back to Basic - check op onze website de mogelijkheden: ECO-PRODUCTEN.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor inspiratie en heel veel productfoto's.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Presentatieproducten met een ''Eco-look'' beginnen met natuurlijk basismateriaal. De kern van de meeste Venttri-producten is recyclebaar grijsbord of karton. Dit zorgt voor de nodige stevigheid. De omplakmaterialen die we gebruiken zijn heel bepalend voor de algehele uitstraling van het presentatieproduct. De mogelijkheden zijn divers. Denk maar eens aan natuur- en halflinnen, 100% recycled ongestreken papier of zelfs papier uit landbouwafval.Laat 2021 straks goed beginnen en ga Back to Basic - check op onze website de mogelijkheden: ECO-PRODUCTEN.Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor inspiratie en heel veel productfoto's.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.