Back to basic met presentatieproducten van (natuur)karton. Natuurkartonnen offertemappen, ringmappen of presentatiedozen zijn uitermate geschikt om een milieubewuste uitstraling aan een bedrijf of organisatie te geven.

Uiteraard is karton verkrijgbaar in diverse kleuren. Mooi effect van het (digitaal of in zeefdruk) bedrukken van karton is dat het minder dekkend oogt. Dat geeft een stoere, natuurlijke en eigentijdse uitstraling.

Van presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu. Daarom gebruikt Venttri FSC®-gecertificeerd karton en papier. Deze grondstoffen vinden hun oorsprong in verantwoord beheerde bossen.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Back to basic met presentatieproducten van (natuur)karton. Natuurkartonnen offertemappen, ringmappen of presentatiedozen zijn uitermate geschikt om een milieubewuste uitstraling aan een bedrijf of organisatie te geven. Uiteraard is karton verkrijgbaar in diverse kleuren. Mooi effect van het (digitaal of in zeefdruk) bedrukken van karton is dat het minder dekkend oogt. Dat geeft een stoere, natuurlijke en eigentijdse uitstraling.Van presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu. Daarom gebruikt Venttri FSC®-gecertificeerd karton en papier. Deze grondstoffen vinden hun oorsprong in verantwoord beheerde bossen.Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.