Balance® is het milieuvriendelijke alternatief voor een helderwit, houtvrij gestreken en ongestreken papier. Met zijn opvallende witheid is dit papier ideaal voor een briljante beeldreproductie van foto's en artistieke ontwerpen.

U heeft de keuze tussen BalancePure® en BalanceSilk®:

BalancePure® is een buitengewoon wit gerecycleerd papier van topkwaliteit met uitstekende drukeigenschappen van hetzelfde kwaliteitsniveau als papier dat vervaardigd is uit primaire vezels en garandeert optimale verwerk- en bedrukbaarheid.

BalanceSilk® is een gerecycleerd papier met een zijdemat oppervlak en een ongeëvenaarde witheid. Dit papier voldoet aan de hoogste technische eisen voor een uitstekende bedrukbaarheid en staat voor ecologische duurzaamheid.

Wilt u graag meer informatie over hoe Balance® uw projecten kan verrijken? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 en vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com.

Bezoek onze webshop en plaats onmiddellijk uw bestelling: www.papyrus.com

Balance® is het milieuvriendelijke alternatief voor een helderwit, houtvrij gestreken en ongestreken papier. Met zijn opvallende witheid is dit papier ideaal voor een briljante beeldreproductie van foto's en artistieke ontwerpen.U heeft de keuze tussen BalancePure® en BalanceSilk®:BalancePure® is een buitengewoon wit gerecycleerd papier van topkwaliteit met uitstekende drukeigenschappen van hetzelfde kwaliteitsniveau als papier dat vervaardigd is uit primaire vezels en garandeert optimale verwerk- en bedrukbaarheid.BalanceSilk® is een gerecycleerd papier met een zijdemat oppervlak en een ongeëvenaarde witheid. Dit papier voldoet aan de hoogste technische eisen voor een uitstekende bedrukbaarheid en staat voor ecologische duurzaamheid.Wilt u graag meer informatie over hoe Balance® uw projecten kan verrijken? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 en vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com.Bezoek onze webshop en plaats onmiddellijk uw bestelling: www.papyrus.com