Dit bedrijf speelt al jaren een voortrekkersrol in de ontwikkeling van ecologische zelfklevende films voor belettering en groot formaat. Eind 2014 ontving het hiervoor zelfs de VOKA Innovatie Award. Dankzij Febelgra krijgt u de unieke kans de productiehallen te bezoeken van deze vooraanstaande Belgische leverancier en komt u meer te weten over de toepassingen voor voertuigpersonalisatie en interieurdecoratie.

Het bedrijfsbezoek wordt gevolgd door een walking lunch met demo car wrappen.

Programma

11.15 uur Ontvangst met koffie

11.30 uur Verwelkoming - Edwin Van Landeghem, voorzitter Febelgra Limburg

11.35 uur Voorstelling van Grafityp - Herman Bosman, CEO

12.00 uur Rondleiding

13.00 uur Walking lunch met demo carwrappen

Adres

Stationsstraat 43, 3530 Houthalen

Inschrijven

Febelgra-leden: gratis.

Niet-leden: 30 EUR (excl. BTW).

Inschrijven via annemie@febelgra.be met vermelding van firma en voornaam en naam van de deelnemers, uiterlijk op 13 november 2015.

Opgelet: Indien u zich inschrijft maar zonder verwittiging afwezig bent, ontvangt u een factuur van 50 EUR (excl. BTW) per persoon.

Febelgra is de federatie van de grafische sector en overkoepelt alle bedrijven en organisaties die gepassioneerd rond communicatie werken. Naast een uitgebreide dienstverlening en advies op maat organiseren wij ook tal van seminaries en netwerkevents toegespitst op de sector. Benieuwd naar ons full-service aanbod? Contacteer ons via myriam@febelgra.be of 02 545 60 48.

Dit bedrijf speelt al jaren een voortrekkersrol in de ontwikkeling van ecologische zelfklevende films voor belettering en groot formaat. Eind 2014 ontving het hiervoor zelfs de VOKA Innovatie Award. Dankzij Febelgra krijgt u de unieke kans de productiehallen te bezoeken van deze vooraanstaande Belgische leverancier en komt u meer te weten over de toepassingen voor voertuigpersonalisatie en interieurdecoratie.Het bedrijfsbezoek wordt gevolgd door een walking lunch met demo car wrappen.Programma11.15 uur Ontvangst met koffie11.30 uur Verwelkoming - Edwin Van Landeghem, voorzitter Febelgra Limburg11.35 uur Voorstelling van Grafityp - Herman Bosman, CEO12.00 uur Rondleiding13.00 uur Walking lunch met demo carwrappenAdresStationsstraat 43, 3530 HouthalenInschrijvenFebelgra-leden: gratis.Niet-leden: 30 EUR (excl. BTW).Inschrijven via annemie@febelgra.be met vermelding van firma en voornaam en naam van de deelnemers, uiterlijk op 13 november 2015.Opgelet: Indien u zich inschrijft maar zonder verwittiging afwezig bent, ontvangt u een factuur van 50 EUR (excl. BTW) per persoon.Febelgra is de federatie van de grafische sector en overkoepelt alle bedrijven en organisaties die gepassioneerd rond communicatie werken. Naast een uitgebreide dienstverlening en advies op maat organiseren wij ook tal van seminaries en netwerkevents toegespitst op de sector. Benieuwd naar ons full-service aanbod? Contacteer ons via myriam@febelgra.be of 02 545 60 48.