Goed gebundeld en opgeborgen

Een doosband of opbergbox is ideaal voor het overzichtelijk en representatief opbergen van brochures of losbladige documentatie. Venttri ontwikkelt en produceert deze opbergboxen in eigen huis, we maken een maatproduct dat geheel aansluit op de wensen van de klant. Een doosband is te omplakken met full colour offset drukwerk. De capaciteit van het opbergvak is door de klant zelf te bepalen en helemaal afhankelijk van het uiteindelijke gebruik.

Blinde magneetsluiting

Wilt u dat de doosband mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van.

Doosbanden - alles op een rijtje:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Volledig op maat
  • Met eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door Venttri laten verzorgen.
  • Keuze uit verschillende laminaatsoorten: glans, mat (krasvast), pearl, linnen, soft touch.

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatiemiddelen zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0476/76 12 42. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Goed gebundeld en opgeborgenEen doosband of opbergbox is ideaal voor het overzichtelijk en representatief opbergen van brochures of losbladige documentatie. Venttri ontwikkelt en produceert deze opbergboxen in eigen huis, we maken een maatproduct dat geheel aansluit op de wensen van de klant. Een doosband is te omplakken met full colour offset drukwerk. De capaciteit van het opbergvak is door de klant zelf te bepalen en helemaal afhankelijk van het uiteindelijke gebruik.Blinde magneetsluitingWilt u dat de doosband mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van.Doosbanden - alles op een rijtje:Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatiemiddelen zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor meer productfoto's en inspiratie. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0476/76 12 42. Onze adviseurs denken graag met u mee!