Goed gebundeld en opgeborgen

Een doosband of opbergbox is ideaal voor het overzichtelijk en representatief opbergen van brochures of losbladige documentatie. Venttri ontwikkelt en produceert deze opbergboxen in eigen huis, we maken een maatproduct dat geheel aansluit op de wensen van de klant. Een doosband is te omplakken met full colour offset drukwerk. De capaciteit van het opbergvak is door de klant zelf te bepalen en helemaal afhankelijk van het uiteindelijke gebruik.

Blinde magneetsluiting

Wilt u dat de doosband mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van. Meer info over het product in de afbeelding vindt u hier: doosband magneetsluiting.

Doosbanden - alles op een rijtje:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Volledig op maat
  • Met eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door Venttri laten verzorgen.
  • Keuze uit verschillende laminaatsoorten: glans, mat (krasvast), pearl, linnen, soft touch.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Goed gebundeld en opgeborgenEen doosband of opbergbox is ideaal voor het overzichtelijk en representatief opbergen van brochures of losbladige documentatie. Venttri ontwikkelt en produceert deze opbergboxen in eigen huis, we maken een maatproduct dat geheel aansluit op de wensen van de klant. Een doosband is te omplakken met full colour offset drukwerk. De capaciteit van het opbergvak is door de klant zelf te bepalen en helemaal afhankelijk van het uiteindelijke gebruik. Blinde magneetsluitingWilt u dat de doosband mooi gesloten blijft? Dan verwerken we een blinde magneetsluiting in het karton. Deze sluiting wordt in het grijsbord en onder het drukwerk verwerkt. U ziet er dus helemaal niets van. Meer info over het product in de afbeelding vindt u hier: doosband magneetsluiting.Doosbanden - alles op een rijtje:Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.