Waarvoor kunt u een (tafel)flipover gebruiken?

We leven dan wel in het digitale tijdperk, maar POS materiaal zoals tafelflipovers zijn nog steeds efficiënte presentatieproducten: een snelle manier om iets toe te lichten of uit te leggen aan de hand van een aantal beelden. Een tafelflipover biedt de mogelijkheid om op een vriendelijke en creatieve manier uw presentatie aan te bieden. Bovendien is de flipover gebruiksvriendelijk. Gesloten is de (tafel)flipover makkelijk op te bergen en eenmaal op bestemming is deze snel op te zetten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Flipovers zijn onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium. Het materiaal is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door gebruik te maken van een sluiting, bijvoorbeeld drukknopen of een magneetsluiting, blijft de inhoud netjes en krijgt de flipover een luxe uitstraling. Een omplakte blokkadestrip zorgt ervoor dat een flipover staat als een huis. Flipovers zijn te voorzien van een eigen ontwerp. Dat zorgt voor een mooie binnenkomer bij (potentiële) klanten.

Flipovers - alles op een rijtje:

  • Verkrijgbaar in elk formaat
  • Bedrukking naar wens: offset, zeefdruk, foliedruk
  • Verkrijgbaar in karton, kunststof of aluminium
  • Sluitingen: drukknopen, elastiek, klittenband of magneetsluiting

Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Waarvoor kunt u een (tafel)flipover gebruiken?We leven dan wel in het digitale tijdperk, maar POS materiaal zoals tafelflipovers zijn nog steeds efficiënte presentatieproducten: een snelle manier om iets toe te lichten of uit te leggen aan de hand van een aantal beelden. Een tafelflipover biedt de mogelijkheid om op een vriendelijke en creatieve manier uw presentatie aan te bieden. Bovendien is de flipover gebruiksvriendelijk. Gesloten is de (tafel)flipover makkelijk op te bergen en eenmaal op bestemming is deze snel op te zetten. Wat zijn de mogelijkheden?Flipovers zijn onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium. Het materiaal is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door gebruik te maken van een sluiting, bijvoorbeeld drukknopen of een magneetsluiting, blijft de inhoud netjes en krijgt de flipover een luxe uitstraling. Een omplakte blokkadestrip zorgt ervoor dat een flipover staat als een huis. Flipovers zijn te voorzien van een eigen ontwerp. Dat zorgt voor een mooie binnenkomer bij (potentiële) klanten.Flipovers - alles op een rijtje:Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met +31 13 530 80 50. Onze adviseurs denken graag met u mee!