Waarvoor kunt u een (tafel)flipover gebruiken?

We leven dan wel in het digitale tijdperk, maar POS materiaal zoals tafelflipovers zijn nog steeds efficiënte presentatieproducten: een snelle manier om iets toe te lichten of uit te leggen aan de hand van een aantal beelden. Ook op de winkelvloer. De flipover is gebruiksvriendelijk. Gesloten is de (tafel)flipover makkelijk op te bergen en eenmaal op bestemming is deze snel op te zetten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Flipovers zijn onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium. Het materiaal is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door gebruik te maken van een sluiting, bijvoorbeeld drukknopen of een magneetsluiting, blijft de inhoud netjes en krijgt de flipover een luxe uitstraling. Een omplakte blokkadestrip zorgt ervoor dat een flipover staat als een huis. Flipovers zijn te voorzien van een eigen ontwerp. Dat zorgt voor een mooie binnenkomer bij (potentiële) klanten.

Flipovers - alles op een rijtje:

  • Verkrijgbaar in elk formaat
  • Bedrukking naar wens: offset, zeefdruk, foliedruk
  • Verkrijgbaar in karton, kunststof of aluminium
  • Sluitingen: drukknopen, elastiek, klittenband of magneetsluiting

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Waarvoor kunt u een (tafel)flipover gebruiken?We leven dan wel in het digitale tijdperk, maar POS materiaal zoals tafelflipovers zijn nog steeds efficiënte presentatieproducten: een snelle manier om iets toe te lichten of uit te leggen aan de hand van een aantal beelden. Ook op de winkelvloer. De flipover is gebruiksvriendelijk. Gesloten is de (tafel)flipover makkelijk op te bergen en eenmaal op bestemming is deze snel op te zetten. Wat zijn de mogelijkheden?Flipovers zijn onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium. Het materiaal is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door gebruik te maken van een sluiting, bijvoorbeeld drukknopen of een magneetsluiting, blijft de inhoud netjes en krijgt de flipover een luxe uitstraling. Een omplakte blokkadestrip zorgt ervoor dat een flipover staat als een huis. Flipovers zijn te voorzien van een eigen ontwerp. Dat zorgt voor een mooie binnenkomer bij (potentiële) klanten.Flipovers - alles op een rijtje:Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.