Ze omvat drie opties afhankelijk van de behoefte van de drukkerij: prepress automatiseren (Essential), printopdrachten bewerken binnen een team (Premium) of een online drukkerij opzetten (Ultimate).

Recent vond een belangrijke upgrade plaats van de software-oplossing met verbeteringen aan de prepress- en printautomatiseringsfunctionaliteiten. Klanten hebben nu meer flexibiliteit in hun prepress workflows en kunnen hun printaanbod verder maximaliseren. De geavanceerde functionaliteit omvat samenwerkingsmogelijkheden, verbeterde automatisering en meer gebruiksgemak. Kortom, dankzij de AccurioPro Flux-software kan men kosten minimaliseren en de ROI maximaliseren.

AccurioPro Flux Premium bevat naast de prepress-module een krachtige server die printopdrachten van klanten binnen het bedrijfsnetwerk te ontvangen en printopdrachten binnen het team te organiseren. Uitgebreide rapporten helpen om de drukkerij te optimaliseren.

De meest uitgebreide productmodule is AccurioPro Flux Ultimate en bevat een eenvoudig te gebruiken onlinedrukkerij naast de basis- en workflowmodule. Gebruikers kunnen 24/7 gemakkelijk online bestellen. Het is geoptimaliseerd voor commerciële drukkers die hun diensten aanbieden aan zakelijke klanten (B2B) en interne drukkerijen van openbare instellingen, universiteiten en bedrijven.

Meer info: https://www.accuriopro-flux.com/nl/

Ze omvat drie opties afhankelijk van de behoefte van de drukkerij: prepress automatiseren (Essential), printopdrachten bewerken binnen een team (Premium) of een online drukkerij opzetten (Ultimate). Recent vond een belangrijke upgrade plaats van de software-oplossing met verbeteringen aan de prepress- en printautomatiseringsfunctionaliteiten. Klanten hebben nu meer flexibiliteit in hun prepress workflows en kunnen hun printaanbod verder maximaliseren. De geavanceerde functionaliteit omvat samenwerkingsmogelijkheden, verbeterde automatisering en meer gebruiksgemak. Kortom, dankzij de AccurioPro Flux-software kan men kosten minimaliseren en de ROI maximaliseren. AccurioPro Flux Premium bevat naast de prepress-module een krachtige server die printopdrachten van klanten binnen het bedrijfsnetwerk te ontvangen en printopdrachten binnen het team te organiseren. Uitgebreide rapporten helpen om de drukkerij te optimaliseren.De meest uitgebreide productmodule is AccurioPro Flux Ultimate en bevat een eenvoudig te gebruiken onlinedrukkerij naast de basis- en workflowmodule. Gebruikers kunnen 24/7 gemakkelijk online bestellen. Het is geoptimaliseerd voor commerciële drukkers die hun diensten aanbieden aan zakelijke klanten (B2B) en interne drukkerijen van openbare instellingen, universiteiten en bedrijven.Meer info: https://www.accuriopro-flux.com/nl/