Op dit event kan je kennismaken met het stijlvolle papier Pergraphica (Mondi) en met RAW (Sappi), we laten je het papier zien, ruiken, voelen, ...

Daarna trakteren we je op een vleugje cultuur want wat hebben we dit gemist! Een gids loodst je langs een deel van het parcours van de "Triënnale Brugge". Een selectie van (inter)nationale kunstenaars en architecten zorgen voor een zomerse ontdekkingstocht met een maatschappelijk vraagstuk.

Nieuwsgierig? Hieronder vind je het volledige programma :

  • 16u00 Ontvangst met koffie, thee en luxe gebakjes
  • 16u30 Presentaties papier met tal van bedrukte voorbeelden
  • 17u30 Rondleiding met gids aan een deel van de Triënnale
  • 19u00 Afhaling goodiebag - Einde

Mis dit unieke event niet en schrijf nu in vóór 22 juni 2021 want de plaatsen zijn beperkt.

Wie een bedrukt voorbeeld meebrengt (brochure, boek, ... ) op één van onze kwaliteiten maakt kans op:

EEN OVERNACHTING met ONTBIJT VOOR 2 PERSONEN in het Venetië van het Noorden, "Brugge" die scone.

Schrijf hier in.

Op dit event kan je kennismaken met het stijlvolle papier Pergraphica (Mondi) en met RAW (Sappi), we laten je het papier zien, ruiken, voelen, ... Daarna trakteren we je op een vleugje cultuur want wat hebben we dit gemist! Een gids loodst je langs een deel van het parcours van de "Triënnale Brugge". Een selectie van (inter)nationale kunstenaars en architecten zorgen voor een zomerse ontdekkingstocht met een maatschappelijk vraagstuk. Nieuwsgierig? Hieronder vind je het volledige programma :Mis dit unieke event niet en schrijf nu in vóór 22 juni 2021 want de plaatsen zijn beperkt.Wie een bedrukt voorbeeld meebrengt (brochure, boek, ... ) op één van onze kwaliteiten maakt kans op:EEN OVERNACHTING met ONTBIJT VOOR 2 PERSONEN in het Venetië van het Noorden, "Brugge" die scone.Schrijf hier in.