MultiPress is de #1 ERP/MIS oplossing voor sign en wide format, digitale en offset drukkerijen, en afwerkbedrijven. Om de blijvend sterke groei te ondersteunen, heeft de firma een hele reeks vacatures voor haar kantoor in Brugge (Loppem) en ook voor het nieuwe kantoor in Hasselt. Vanuit Hasselt organiseert het bedrijf ondersteuning, trainingen en demonstraties, applicatie setups en project management niet enkel voor Belgische bedrijven, maar ook voor het sterk groeiend aantal nieuwe klanten in Nederland en Duitsland.

Dirk Deroo, ceo van Dataline, verklaart: "Al meer dan 20 jaar zetten we met MultiPress onze kennis en ervaring in om bedrijven te versterken voor de toekomst. Dataline is ondertussen ongeveer 50 mensen sterk, en we zetten grote stappen in onze verdere groei."

Word jij onze nieuwe collega? Kijk snel hier!

MultiPress is de #1 ERP/MIS oplossing voor sign en wide format, digitale en offset drukkerijen, en afwerkbedrijven. Om de blijvend sterke groei te ondersteunen, heeft de firma een hele reeks vacatures voor haar kantoor in Brugge (Loppem) en ook voor het nieuwe kantoor in Hasselt. Vanuit Hasselt organiseert het bedrijf ondersteuning, trainingen en demonstraties, applicatie setups en project management niet enkel voor Belgische bedrijven, maar ook voor het sterk groeiend aantal nieuwe klanten in Nederland en Duitsland.Dirk Deroo, ceo van Dataline, verklaart: "Al meer dan 20 jaar zetten we met MultiPress onze kennis en ervaring in om bedrijven te versterken voor de toekomst. Dataline is ondertussen ongeveer 50 mensen sterk, en we zetten grote stappen in onze verdere groei."Word jij onze nieuwe collega? Kijk snel hier!