Digitale label printing maakt het printen van labels nu ook haalbaar voor kleinere grafische en commerciële drukkerijen. De machines zijn in de afgelopen jaren compacter geworden en vergen een minder grote investering. Zo kan u deze dienst aanbieden aan uw klanten en hoeft u dergelijke opdrachten niet meer te verliezen aan concurrenten.

U beslist uiteraard niet zomaar om een label printing machine aan te schaffen. Eerst moet u een aantal afwegingen maken en evalueert u de haalbaarheid voor uw drukkerij. Om u daarbij te helpen, biedt Konica Minolta een gratis checklist aan. Aan de hand van een aantal vragen, kan u zelf beoordelen of uw bedrijf klaar is voor digitale label printing.

Test het met deze gratis checklist.

Klaar om aan de slag te gaan? Download de checklist!

Digitale label printing maakt het printen van labels nu ook haalbaar voor kleinere grafische en commerciële drukkerijen. De machines zijn in de afgelopen jaren compacter geworden en vergen een minder grote investering. Zo kan u deze dienst aanbieden aan uw klanten en hoeft u dergelijke opdrachten niet meer te verliezen aan concurrenten. U beslist uiteraard niet zomaar om een label printing machine aan te schaffen. Eerst moet u een aantal afwegingen maken en evalueert u de haalbaarheid voor uw drukkerij. Om u daarbij te helpen, biedt Konica Minolta een gratis checklist aan. Aan de hand van een aantal vragen, kan u zelf beoordelen of uw bedrijf klaar is voor digitale label printing. Test het met deze gratis checklist. Klaar om aan de slag te gaan? Download de checklist!