Montana is een kleine maar goed draaiende drukkerij gespecialiseerd in large format. Waarvan de zaakvoerder 16 uur per maand spendeert aan administratie. Reken dit aan ongeveer 40 euro per uur en de rekening bedraagt 640 euro/maand. Dat zijn allemaal uren die de zaakvoerder van Montana veel liever zou spenderen aan vaktechnische en commerciële aspecten, natuurlijk.

Is administratieve automatisatie de oplossing? Natuurlijk, maar dan wel meteen zoals het hoort. MultiPress, dus.

Eenmalige input van gegevens, geen tijdverlies en elk corresponderend document na slechts een enkele muisklik. Kan MultiPress ervoor zorgen dat het 3-mansbedrijf geen enkele minuut meer verliest aan overbodige administratie? Lees het hier!

Montana is een kleine maar goed draaiende drukkerij gespecialiseerd in large format. Waarvan de zaakvoerder 16 uur per maand spendeert aan administratie. Reken dit aan ongeveer 40 euro per uur en de rekening bedraagt 640 euro/maand. Dat zijn allemaal uren die de zaakvoerder van Montana veel liever zou spenderen aan vaktechnische en commerciële aspecten, natuurlijk. Is administratieve automatisatie de oplossing? Natuurlijk, maar dan wel meteen zoals het hoort. MultiPress, dus. Eenmalige input van gegevens, geen tijdverlies en elk corresponderend document na slechts een enkele muisklik. Kan MultiPress ervoor zorgen dat het 3-mansbedrijf geen enkele minuut meer verliest aan overbodige administratie? Lees het hier!