Een transparant managementrapport maakt het verschil winst en verlies! Worden targets gehaald, wordt de bedrijfsvisie gevolgd? De Rapportgenerator 2.0 van MultiPress levert inzicht in ontzettend veel managementinformatie. Rapporten worden met enkele klikken op afroep of op vastgelegde tijdstippen gegenereerd en maken het nóg gemakkelijker om economische, sociale en logistieke parameters te consulteren.

Met de Rapportgenerator 2.0 wordt de creatie van 'speciale rapporten' gestandaardiseerd én geautomatiseerd. Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen degene die de rapporten maakt en de uiteindelijke lezer. Zo is dit een onmisbare tool in de dagdagelijkse bedrijfsvoering. Want 'meten is weten'!

Een transparant managementrapport maakt het verschil winst en verlies! Worden targets gehaald, wordt de bedrijfsvisie gevolgd? De Rapportgenerator 2.0 van MultiPress levert inzicht in ontzettend veel managementinformatie. Rapporten worden met enkele klikken op afroep of op vastgelegde tijdstippen gegenereerd en maken het nóg gemakkelijker om economische, sociale en logistieke parameters te consulteren.Met de Rapportgenerator 2.0 wordt de creatie van 'speciale rapporten' gestandaardiseerd én geautomatiseerd. Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen degene die de rapporten maakt en de uiteindelijke lezer. Zo is dit een onmisbare tool in de dagdagelijkse bedrijfsvoering. Want 'meten is weten'!