Een gebruiker van de Print.com webapp liet hen weten: "Als ik met klanten om tafel zit wil ik de mogelijkheid bieden om materiaalsoorten te bekijken en te voelen. Laten zien hoe kleuren, afwerkingen en veredelingen uitpakken. En bovenal wil ik de klant inspireren om iets anders dan een standaard papiersoort te kiezen. Dit alles zonder dat hij weet waar ik het materiaal vandaan haal." Met deze opmerkingen in het achterhoofd heeft het creatieve team van Print.com, samen met de productspecialisten, een serie lookbooks ontworpen.

De lookbooks met een eigen ontworpen cover zijn beschikbaar in Print, Sign en Ridigs. De honderden materiaalsoorten zijn met een neutraal design opgemaakt zodat ze niet terug te leiden zijn naar Print.com maar wel direct de creativiteit prikkelen. Van elk materiaalsoort zitten verschillende diktes in de map, zo zie en voel je pas echt het verschil. Ook alle unieke afwerkingen en veredelingen zijn terug te vinden in de mappen.

Print.com zet een extra stap om het grafisch professionals makkelijker te maken. De reacties op de lookbooks zijn dan ook erg enthousiast. Wanneer je een account bij Print.com hebt, bestel je ze eenvoudig in de webapp. Nog geen account? Aanmelden kan op www.print.com/professional.

Een gebruiker van de Print.com webapp liet hen weten: "Als ik met klanten om tafel zit wil ik de mogelijkheid bieden om materiaalsoorten te bekijken en te voelen. Laten zien hoe kleuren, afwerkingen en veredelingen uitpakken. En bovenal wil ik de klant inspireren om iets anders dan een standaard papiersoort te kiezen. Dit alles zonder dat hij weet waar ik het materiaal vandaan haal." Met deze opmerkingen in het achterhoofd heeft het creatieve team van Print.com, samen met de productspecialisten, een serie lookbooks ontworpen.De lookbooks met een eigen ontworpen cover zijn beschikbaar in Print, Sign en Ridigs. De honderden materiaalsoorten zijn met een neutraal design opgemaakt zodat ze niet terug te leiden zijn naar Print.com maar wel direct de creativiteit prikkelen. Van elk materiaalsoort zitten verschillende diktes in de map, zo zie en voel je pas echt het verschil. Ook alle unieke afwerkingen en veredelingen zijn terug te vinden in de mappen. Print.com zet een extra stap om het grafisch professionals makkelijker te maken. De reacties op de lookbooks zijn dan ook erg enthousiast. Wanneer je een account bij Print.com hebt, bestel je ze eenvoudig in de webapp. Nog geen account? Aanmelden kan op www.print.com/professional.