Samenwerken loont: Je kan je klanten beter bedienen als printmediabedrijf wanneer jouw printopdrachten aan alle verwachtingen van je klant voldoen, zonder dat je zelf moet investeren in gespecialiseerd personeel of in nieuwe grafische technologieën. Maar pak die samenwerking verkeerd aan en je zadelt jezelf op met een grote administratieve last, of erger nog commerciële conflicten en logistieke problemen.

Met MultiPress 2 MultiPress stroomlijn je jouw samenwerking met andere MultiPress-gebruikers. Op die manier werk je met de meest up-to-date informatie, per order én in de vertrouwde interface.

Wil jij jouw samenwerkingen een MultiPress-boost geven? Lees dan onze blogpost, vraag meer informatie en sluit je dan aan bij het groeiende netwerk 'MultiPress 2 MultiPress'-gebruikers!

Samenwerken loont: Je kan je klanten beter bedienen als printmediabedrijf wanneer jouw printopdrachten aan alle verwachtingen van je klant voldoen, zonder dat je zelf moet investeren in gespecialiseerd personeel of in nieuwe grafische technologieën. Maar pak die samenwerking verkeerd aan en je zadelt jezelf op met een grote administratieve last, of erger nog commerciële conflicten en logistieke problemen.Met MultiPress 2 MultiPress stroomlijn je jouw samenwerking met andere MultiPress-gebruikers. Op die manier werk je met de meest up-to-date informatie, per order én in de vertrouwde interface.Wil jij jouw samenwerkingen een MultiPress-boost geven? Lees dan onze blogpost, vraag meer informatie en sluit je dan aan bij het groeiende netwerk 'MultiPress 2 MultiPress'-gebruikers!