Op de Photodays vind je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Je krijgt er de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera's (reflexcamera's, bridgecamera's, compact camera's, instant camera's,...) uit te testen. Tegelijk kunt u kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij uw activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages.

Bezoek de stand van Lab9 Photo en ontdek er alle mogelijkheden voor het verwerken van uw beelden. Verschillende soft- en hardware oplossingen stellen we aan je voor, waaronder de nieuws Epson P5000 en D700, diverse Eizo-schermen, de nieuwe MacBook Pro met touchbar en de Wacom Cintiq 27" touch. Je kan er ook ons breed gamma aan papiersoorten terugvinden met deskundige uitleg.

De stand van Lab9 Photo is P8 in paleis 4 van Brussels Expo.

Vraag uw gratis tickets aan

Op de Photodays vind je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Je krijgt er de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera's (reflexcamera's, bridgecamera's, compact camera's, instant camera's,...) uit te testen. Tegelijk kunt u kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij uw activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages.Bezoek de stand van Lab9 Photo en ontdek er alle mogelijkheden voor het verwerken van uw beelden. Verschillende soft- en hardware oplossingen stellen we aan je voor, waaronder de nieuws Epson P5000 en D700, diverse Eizo-schermen, de nieuwe MacBook Pro met touchbar en de Wacom Cintiq 27" touch. Je kan er ook ons breed gamma aan papiersoorten terugvinden met deskundige uitleg.De stand van Lab9 Photo is P8 in paleis 4 van Brussels Expo.Vraag uw gratis tickets aan