2023 was een topjaar voor de Belgische wijn. Igepa mikt even hoog en wil er samen met u een Grand Cru 2024 van maken.

Save the date

8 - 9 - 10 oktober

Locatie: Kortrijk Xpo

Stand: 4112 (hal 4)

Schrijf u hier gratis in

Let's meet!

  • Ons volledig team staat klaar om u te ontmoeten, te inspireren en u alles te vertellen over de verschillende printtechnieken (Solvent, Resin, UV) en afwerkingsmogelijkheden op de vlakbed Mimaki JFX200-2513 EX, de snij- en freestafel Kongsberg X20, de roll to roll Resin Epson SC-R5000.
  • We brengen onze nieuwste ecologische folies en plaatmaterialen mee.
  • Centraal in ons groen verhaal staan nieuwe ecologische producten zoals het geluidsreducerende Profivilt (100% PET) en de unieke Green Power Magnet.
  • Met Igepa NewDeco brengen we een volledig nieuwe collectie decoratiefolies.
  • Dotfix 2.0 is dé topper onder de folies met puntlijm en een glamoureuze touch is terug te vinden in de gemetalliseerde folies VinylEFX.
  • Ontdek originele toepassingen in het rek van De Inhaker of kijk toe hoe onze printers hun kunsten tonen op de reeds gekende ISEE2 Strongtouch Supreme en de Omega Skinz Pearl of Wisdom.

Wij gaan graag in dialoog met u over de huidige trends en de hypes van morgen.

Investeren tijdens deze driedaagse beurs = prijzen winnen

Bij aankoop van een machine nodigen we u samen met uw partner uit voor een wijntasting én diner op een Belgisch wijndomein op donderdag 30 november 2023.

Enkele gelukkigen onder de bezoekers kunnen ook uitgenodigd worden voor dit uniek event. Laat uw bedrijfskaartje achter of laat uw badge scannen en waag uw kans!

Inspiring people, it's in our nature

2023 was een topjaar voor de Belgische wijn. Igepa mikt even hoog en wil er samen met u een Grand Cru 2024 van maken.Let's meet!Wij gaan graag in dialoog met u over de huidige trends en de hypes van morgen. Investeren tijdens deze driedaagse beurs = prijzen winnenBij aankoop van een machine nodigen we u samen met uw partner uit voor een wijntasting én diner op een Belgisch wijndomein op donderdag 30 november 2023.Enkele gelukkigen onder de bezoekers kunnen ook uitgenodigd worden voor dit uniek event. Laat uw bedrijfskaartje achter of laat uw badge scannen en waag uw kans!Inspiring people, it's in our nature