Bij Antalis: Idem Digital zelfkopiërend, vernieuwde coating, méér kleuren

Idem Digital zelfkopiërend papier stond al garant voor uitstekende resultaten bij digitale toepassingen. Recent is het assortiment verder verbeterd en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in digitaal drukken.

Bij Antalis: Idem Digital zelfkopiërend, vernieuwde coating, méér kleuren

© .

Niet alleen is het gramgewicht van de range verlaagd naar 80 g/m², maar er is ook een nóg betere, innovatieve coating ontwikkeld. Dat maakt Idem Digital uitermate geschikt voor een zeer breed scala aan druktechnieken en -machines:

  • voorbedrukking in offset
  • de meeste laser- en inkjetprinters
  • digitale druktechnieken

Ook zijn aan het kleurengamma van Idem Digital 4 nieuwe tinten toegevoegd: CB rose, CFB groen en CF blauw/groen. Daardoor zijn papier- en kleurkeuze nu nog beter af te stemmen op elke specifieke toepassing.

Idem Digital heeft 3 sterren volgens het Green Star System van Antalis, waarbij punten worden toegekend op basis van milieuprestaties. Bezoek voor meer informatie onze website www.antalis.nl / www.antalis.be

Met Idem Digital maakt u snel en eenvoudig uw gepersonaliseerde documenten in de door u gewenste samenstelling. Of u kunt kiezen voor de vooraf samengestelde en vooraf vergaarde sets.

Meer weten over Idem Digital? De nieuwste brochure ontvangen? Just ask Antalis.

Lees meer over: