PunaMusta, de grootste magazine drukkerij van Finland, geeft Dataline de opdracht voor de levering en implementatie van haar MultiPress ERP/MIS software. PunaMusta maakt deel uit van de Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj groep. Deze groep vertegenwoordigt diverse grafische bedrijven in Finland met in totaal meer dan 600 werknemers en 9 vestigingen.

De verschillende ERP-systemen die tot nu toe gebruikt worden, zijn niet meer in staat om de groei-apsiraties van de groep bij te houden. De efficiëntie moest omhoog om het rendement van de groep te verbeteren. Na een gedegen vooronderzoek viel vorige week de keuze op MultiPress...

Het hele artikel leest u hier, dit is slechts 25%.

PunaMusta, de grootste magazine drukkerij van Finland, geeft Dataline de opdracht voor de levering en implementatie van haar MultiPress ERP/MIS software. PunaMusta maakt deel uit van de Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj groep. Deze groep vertegenwoordigt diverse grafische bedrijven in Finland met in totaal meer dan 600 werknemers en 9 vestigingen.De verschillende ERP-systemen die tot nu toe gebruikt worden, zijn niet meer in staat om de groei-apsiraties van de groep bij te houden. De efficiëntie moest omhoog om het rendement van de groep te verbeteren. Na een gedegen vooronderzoek viel vorige week de keuze op MultiPress...Het hele artikel leest u hier, dit is slechts 25%.