Baumannperfecta biedt op maat gemaakte oplossingen voor de meest uiteenlopende taken in drukkerijen - of het nu gaat om verpakkingsdrukwerk, etikettendrukwerk of commercieel drukwerk.

De machines worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Een van de belangrijkste punten in hun ontwikkelingen is het modulaire concept. Hierdoor kan elke machine zowel als stand-alone machine gebruikt worden alsook geïntegreerd worden in een compleet snijsysteem. Via de open interfaces sluiten hun systemen aan op een grote verscheidenheid aan workflow- en MIS-systemen. Op deze manier heeft u volledige controle en flexibiliteit in uw afwerkingsprocessen.

Voor meer informatie: Contacteer Gunnar Loman via gloman@igepa.be of 0491 712 812

Baumannperfecta biedt op maat gemaakte oplossingen voor de meest uiteenlopende taken in drukkerijen - of het nu gaat om verpakkingsdrukwerk, etikettendrukwerk of commercieel drukwerk. De machines worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Een van de belangrijkste punten in hun ontwikkelingen is het modulaire concept. Hierdoor kan elke machine zowel als stand-alone machine gebruikt worden alsook geïntegreerd worden in een compleet snijsysteem. Via de open interfaces sluiten hun systemen aan op een grote verscheidenheid aan workflow- en MIS-systemen. Op deze manier heeft u volledige controle en flexibiliteit in uw afwerkingsprocessen.Voor meer informatie: Contacteer Gunnar Loman via gloman@igepa.be of 0491 712 812