De digitale kleurenlabelpers bizhub PRESS C71cf is ideaal voor etikettendrukkerijen die hun productie willen overbrengen van conventionele drukpersen naar digitale printtechnieken. De redenen hiervoor zijn kleinere afdrukvolumes, de vraag naar snellere levertijden, personalisatie, versiebeheer en on-demand productie.

De bizhub PRESS C71cf biedt een uitstekende productiviteit, een briljante beeldkwaliteit en een verrassend gebruiksgemak: het is de perfecte oplossing voor het uitbreiden naar nieuwe markten en complementair gebruik met bestaande, analoge machines.

Kijk naar de Video

Meer info: info@konicaminolta.be of 02/717.08.83

De digitale kleurenlabelpers bizhub PRESS C71cf is ideaal voor etikettendrukkerijen die hun productie willen overbrengen van conventionele drukpersen naar digitale printtechnieken. De redenen hiervoor zijn kleinere afdrukvolumes, de vraag naar snellere levertijden, personalisatie, versiebeheer en on-demand productie. De bizhub PRESS C71cf biedt een uitstekende productiviteit, een briljante beeldkwaliteit en een verrassend gebruiksgemak: het is de perfecte oplossing voor het uitbreiden naar nieuwe markten en complementair gebruik met bestaande, analoge machines.Kijk naar de VideoMeer info: info@konicaminolta.be of 02/717.08.83