Aan de invoer zorgt de nieuwe hoogstapel feeder met het 'Uniek' luchtsysteem voor het efficiënt invoeren van dikkere papiersoorten.

Het stansen vind plaats ter hoogte van de Cilinders, de BSR 550 is uitgerust met 2 magnetische cilinders voor maximale flexibiliteit en kwaliteit.

De BOGRAMA BSR550Basic is speciaal ontworpen voor de productie van packaging, labels, mailings, advertising supplements, folders, greeting cards, enz.

Het "Albyco Service Team" staat garant voor een professionele installatie, opstart en technische bijstand waar nodig.

Optimaliseer uw productie en contacteer ons nu via sales@albyco.be of 014 41 55 35 - zie video op deze link http://www.albyco.be/products/bsr-550-basic

Aan de invoer zorgt de nieuwe hoogstapel feeder met het 'Uniek' luchtsysteem voor het efficiënt invoeren van dikkere papiersoorten.Het stansen vind plaats ter hoogte van de Cilinders, de BSR 550 is uitgerust met 2 magnetische cilinders voor maximale flexibiliteit en kwaliteit.De BOGRAMA BSR550Basic is speciaal ontworpen voor de productie van packaging, labels, mailings, advertising supplements, folders, greeting cards, enz.Het "Albyco Service Team" staat garant voor een professionele installatie, opstart en technische bijstand waar nodig. Optimaliseer uw productie en contacteer ons nu via sales@albyco.be of 014 41 55 35 - zie video op deze link http://www.albyco.be/products/bsr-550-basic