Het zwitserse Bograma is één van de marktleiders op gebied van 'Die-Cutters'

De BSR 550 basic is gebaseerd op de BSR 550 Servo waar Bograma reeds vele successen mee boekte.

De nieuwe off-line machine heeft naast een Perfecte registratie een uniek Uitbreek-systeem d.m.v. geleide wielen en perslucht zodat afval afgevoerd wordt en op de lange uitvoerband enkel het gestanste eindproduct overblijft.

Aan de invoer zorgt de nieuwe hoogstapel feeder met het 'Unieke' Tornado luchtsysteem voor het efficiënt invoeren van dikkere papiersoorten.

Het stansen vind plaats ter hoogte van de Cilinders, de BSR 550 is uitgerust met 2 magnetische cilinders voor maximale flexibiliteit en kwaliteit.

De BOGRAMA BSR550Basic is speciaal ontworpen voor de productie van packaging, labels, mailings, advertising supplements, folders, greeting cards, enz.

Het "Albyco Service Team" staat garant voor een professionele installatie, opstart en technische bijstand waar nodig. Optimaliseer uw productie en contacteer ons nu via sales@albyco.be of 014 41 55 35 - zie video op deze link http://www.albyco.be/products/bsr-550-basic

Het zwitserse Bograma is één van de marktleiders op gebied van 'Die-Cutters' De BSR 550 basic is gebaseerd op de BSR 550 Servo waar Bograma reeds vele successen mee boekte.De nieuwe off-line machine heeft naast een Perfecte registratie een uniek Uitbreek-systeem d.m.v. geleide wielen en perslucht zodat afval afgevoerd wordt en op de lange uitvoerband enkel het gestanste eindproduct overblijft.Aan de invoer zorgt de nieuwe hoogstapel feeder met het 'Unieke' Tornado luchtsysteem voor het efficiënt invoeren van dikkere papiersoorten.Het stansen vind plaats ter hoogte van de Cilinders, de BSR 550 is uitgerust met 2 magnetische cilinders voor maximale flexibiliteit en kwaliteit.De BOGRAMA BSR550Basic is speciaal ontworpen voor de productie van packaging, labels, mailings, advertising supplements, folders, greeting cards, enz.Het "Albyco Service Team" staat garant voor een professionele installatie, opstart en technische bijstand waar nodig. Optimaliseer uw productie en contacteer ons nu via sales@albyco.be of 014 41 55 35 - zie video op deze link http://www.albyco.be/products/bsr-550-basic