Administratieve automatisatie is enkel voor middelgrote tot grote bedrijven weggelegd? Beter Bekeken bekijkt dat anders. De eenmanszaak levert topdrukwerk voor reclamebureaus en beletteringbedrijven. Op basis van vastgelegde prijslijsten.

Maar wat doe je dan als de prijzen van grondstoffen beginnen te fluctueren? Of als er extra diensten geleverd worden? Niet aanrekenen omdat je daar geen tijd voor hebt? Daar komen vroeg of laat problemen van. MultiPress voorkomt die problemen. Hoe gaat dat in zijn werk? Lees hier verder.

Administratieve automatisatie is enkel voor middelgrote tot grote bedrijven weggelegd? Beter Bekeken bekijkt dat anders. De eenmanszaak levert topdrukwerk voor reclamebureaus en beletteringbedrijven. Op basis van vastgelegde prijslijsten. Maar wat doe je dan als de prijzen van grondstoffen beginnen te fluctueren? Of als er extra diensten geleverd worden? Niet aanrekenen omdat je daar geen tijd voor hebt? Daar komen vroeg of laat problemen van. MultiPress voorkomt die problemen. Hoe gaat dat in zijn werk? Lees hier verder.