Met Océ FLXfinish-technologie kan je kiezen voor matte of glanzende prints ongeacht het type afwerking van de printmedia.

Deze nieuwe 64" productieprinter bouwt voort op de buitengewoon hoge productiviteit, printkwaliteit en veelzijdigheid van de Océ Colorado 1640. De printer waarborgt hoogwaardige prestaties voor printbedrijven die omvangrijke aantallen toepassingen produceren - zoals zelfklevend vinyl, wandbekleding, canvasprints, flexibele signage en graphics met belichting aan voor- en achterzijde - en een hoge mate van flexibiliteit vereisen voor de montage en het inlijsten.

Bekijk hier de voorstelling van de nieuwe Colorado 1650

Voor meer info, contacteer Roel Wijnants via roel.wijnants@canon.be

Met Océ FLXfinish-technologie kan je kiezen voor matte of glanzende prints ongeacht het type afwerking van de printmedia.Deze nieuwe 64" productieprinter bouwt voort op de buitengewoon hoge productiviteit, printkwaliteit en veelzijdigheid van de Océ Colorado 1640. De printer waarborgt hoogwaardige prestaties voor printbedrijven die omvangrijke aantallen toepassingen produceren - zoals zelfklevend vinyl, wandbekleding, canvasprints, flexibele signage en graphics met belichting aan voor- en achterzijde - en een hoge mate van flexibiliteit vereisen voor de montage en het inlijsten.Bekijk hier de voorstelling van de nieuwe Colorado 1650Voor meer info, contacteer Roel Wijnants via roel.wijnants@canon.be