Met de nieuwe Canon ImagePRESS kunnen printbedrijven en centrale repro's van grote organisaties hun mogelijkheden nog meer uitbreiden.

De nieuwe ImagePRESS 910 serie is gebaseerd op de uiterst succesvolle imagePRESS C850 serie. De nieuwe serie is nog productiever en voor een nog bredere reeks printtoepassingen inzetbaar.

De serie bestaat uit drie modellen die productiesnelheden bieden van respectievelijk 90, 80 of 70 A4 pagina's per minuut. Ze biedt de mogelijkheid om te werken met een breder aanbod aan printmaterialen van 52 tot 350 g/m² en print zeer mooi op gestructureerde media. De printers kunnen bovendien banners printen tot een lengte van 1.300 mm, waarmee nog meer originele toepassingen kunnen geproduceerd worden.

Met de nieuwe Canon ImagePRESS kunnen printbedrijven en centrale repro's van grote organisaties hun mogelijkheden nog meer uitbreiden.De nieuwe ImagePRESS 910 serie is gebaseerd op de uiterst succesvolle imagePRESS C850 serie. De nieuwe serie is nog productiever en voor een nog bredere reeks printtoepassingen inzetbaar. De serie bestaat uit drie modellen die productiesnelheden bieden van respectievelijk 90, 80 of 70 A4 pagina's per minuut. Ze biedt de mogelijkheid om te werken met een breder aanbod aan printmaterialen van 52 tot 350 g/m² en print zeer mooi op gestructureerde media. De printers kunnen bovendien banners printen tot een lengte van 1.300 mm, waarmee nog meer originele toepassingen kunnen geproduceerd worden.