Maar liefst 9 sprekers delen hun ervaringen en inzichten, waaronder ook tevreden Canon klant Formara uit het Verenigde Koninkrijk. Algemeen directeur Phil Wilce licht toe hoe hij een drukkerij met ruim 45 jaar ervaring klaarstoomt voor de toekomst.

Ook op het programma, een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling "Atomium meets surrealism", een expo ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het modernistische bouwwerk. U wordt ondergedompeld in de wereld van René Magritte en het surrealisme.

Voor alle informatie, inschrijving en meer, klik snel door naar de website.

Maar liefst 9 sprekers delen hun ervaringen en inzichten, waaronder ook tevreden Canon klant Formara uit het Verenigde Koninkrijk. Algemeen directeur Phil Wilce licht toe hoe hij een drukkerij met ruim 45 jaar ervaring klaarstoomt voor de toekomst.Ook op het programma, een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling "Atomium meets surrealism", een expo ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het modernistische bouwwerk. U wordt ondergedompeld in de wereld van René Magritte en het surrealisme.Voor alle informatie, inschrijving en meer, klik snel door naar de website.