De UVgel-printtechnologie is door Canon ontwikkeld om een uiterst hoge productiviteit te bieden, gekoppeld aan een superieure printkwaliteit. De printer is zo ontworpen dat hij voldoet aan de hoogste industriële normen en is afgestemd om hoge volumes grootformaat printtoepassingen binnen zeer korte doorlooptijden te produceren en piekproducties op te vangen, ongeacht hun omvang.

Met een topsnelheid van 159 m2/uur bij de productie van billboards of outdoor banners is de nieuwe Océ Colorado 1640 sneller dan elke andere printer. Zelfs bij de hoogste kwaliteit voor close-up indoor-toepassingen haalt de printer een snelheid van 40 m2/uur.

Ontdek hier de Océ Colorado 1640. Voor meer info: contacteer Roel Wijnants via roel.wijnants@canon.be

De UVgel-printtechnologie is door Canon ontwikkeld om een uiterst hoge productiviteit te bieden, gekoppeld aan een superieure printkwaliteit. De printer is zo ontworpen dat hij voldoet aan de hoogste industriële normen en is afgestemd om hoge volumes grootformaat printtoepassingen binnen zeer korte doorlooptijden te produceren en piekproducties op te vangen, ongeacht hun omvang. Met een topsnelheid van 159 m2/uur bij de productie van billboards of outdoor banners is de nieuwe Océ Colorado 1640 sneller dan elke andere printer. Zelfs bij de hoogste kwaliteit voor close-up indoor-toepassingen haalt de printer een snelheid van 40 m2/uur.Ontdek hier de Océ Colorado 1640. Voor meer info: contacteer Roel Wijnants via roel.wijnants@canon.be