Organiseer je bovendien binnenkort een communie- of lentefeest? De hoogste tijd voor het uitkiezen van een mooie communie uitnodiging. Ga je voor een roze prinsessenkleur voor meisjes of wordt het eerder blauw of rood voor stoere piraten? Die keuze is misschien wel het makkelijke gedeelte. De envelop, die eerste indruk, is al even belangrijk en misschien wel het moeilijkste gedeelte. Een krachtige drager om die speciale gelegenheid extra kracht bij te zetten. Een waaier van kleuren voor een oogstrelend resultaat.

Vurig en sprankelend of eerder stijlvol klassiek? Igepa zorgt voor de finishing touch zodat ook voor uw oogappel deze heuglijke dag een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Vraag vandaag nog uw enveloppenwaaiers aan bij kcackaert@igepa.be

Organiseer je bovendien binnenkort een communie- of lentefeest? De hoogste tijd voor het uitkiezen van een mooie communie uitnodiging. Ga je voor een roze prinsessenkleur voor meisjes of wordt het eerder blauw of rood voor stoere piraten? Die keuze is misschien wel het makkelijke gedeelte. De envelop, die eerste indruk, is al even belangrijk en misschien wel het moeilijkste gedeelte. Een krachtige drager om die speciale gelegenheid extra kracht bij te zetten. Een waaier van kleuren voor een oogstrelend resultaat. Vurig en sprankelend of eerder stijlvol klassiek? Igepa zorgt voor de finishing touch zodat ook voor uw oogappel deze heuglijke dag een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Vraag vandaag nog uw enveloppenwaaiers aan bij kcackaert@igepa.be