Soms ben je gewoon de eerste én de grootste. Het Franse Topcolor was een van de eerste digitale printers in Frankrijk en is met 32 medewerkers tevens een van de grootste. Voor een bedrijf dat 35 geleden nog een 'photo lab' was, geen geringe verdienste. Het familiebedrijf investeerde dan ook geregeld in 'het beste en het grootste' en kan dus spreken van een volledig up-to-date machinepark. Maar zoals gewoonlijk waren de administratieve bedrijfsprocessen tijdens de jarenlange groei een beetje het kneusje van de klas.

Maar is het wel zo dat administratie enkel geld kost en niks opbrengt? MultiPress bewijst dat een grafisch bedrijf concurrentieel sterker staat door geïntegreerde en geautomatiseerde administratie.

Soms ben je gewoon de eerste én de grootste. Het Franse Topcolor was een van de eerste digitale printers in Frankrijk en is met 32 medewerkers tevens een van de grootste. Voor een bedrijf dat 35 geleden nog een 'photo lab' was, geen geringe verdienste. Het familiebedrijf investeerde dan ook geregeld in 'het beste en het grootste' en kan dus spreken van een volledig up-to-date machinepark. Maar zoals gewoonlijk waren de administratieve bedrijfsprocessen tijdens de jarenlange groei een beetje het kneusje van de klas.Maar is het wel zo dat administratie enkel geld kost en niks opbrengt? MultiPress bewijst dat een grafisch bedrijf concurrentieel sterker staat door geïntegreerde en geautomatiseerde administratie.