Veel branches houden de adem in wat betreft de gevolgen van het virus. Maar deze moeilijke situatie gaat weer voorbij, dat is zeker. Gebruik uw tijd dus goed en denk nu alvast na over straks. Venttri ondersteunt u daarbij graag.

Johan De Coen

Johan De Coen staat voor u klaar om met u te overleggen en wil juist in deze tijd uw sparringpartner zijn. Johan is grafisch geschoold en heeft een uitgebreide werkervaring. In eerdere jobs was hij o.a. verantwoordelijk voor merkbeleving en productpresentaties. Neem gerust contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be. Aangezien hij momenteel geen bedrijven bezoekt kunt u ook op andere manieren met hem contact hebben, bijvoorbeeld via Skype.

Inspiratieboek

Voor nieuwe ideeën kunt u ook altijd terecht in het INSPIRATIEBOEK van Venttri. Hier vindt u fantastische presentatieproducten die we door de jaren heen gemaakt hebben: van bedrukte ringbanden tot de meest bijzondere presentatiekoffers. Kijk eens rond en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Over Venttri

Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en het Inspiratieboek.

Veel branches houden de adem in wat betreft de gevolgen van het virus. Maar deze moeilijke situatie gaat weer voorbij, dat is zeker. Gebruik uw tijd dus goed en denk nu alvast na over straks. Venttri ondersteunt u daarbij graag. Johan De CoenJohan De Coen staat voor u klaar om met u te overleggen en wil juist in deze tijd uw sparringpartner zijn. Johan is grafisch geschoold en heeft een uitgebreide werkervaring. In eerdere jobs was hij o.a. verantwoordelijk voor merkbeleving en productpresentaties. Neem gerust contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be. Aangezien hij momenteel geen bedrijven bezoekt kunt u ook op andere manieren met hem contact hebben, bijvoorbeeld via Skype. InspiratieboekVoor nieuwe ideeën kunt u ook altijd terecht in het INSPIRATIEBOEK van Venttri. Hier vindt u fantastische presentatieproducten die we door de jaren heen gemaakt hebben: van bedrukte ringbanden tot de meest bijzondere presentatiekoffers. Kijk eens rond en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.Over VenttriVenttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en het Inspiratieboek.