Afstandbewakers

Social distancing blijft een belangrijke basisregel. Bedrukte vloerstickers, hesjes, vlaggenlijnen en spandoeken zijn effectieve middelen om mensen eraan te herinneren om 1,5 meter afstand te houden in winkels, kantoren, supermarkten en andere ruimtes waar veel mensen samenkomen.

Hygiënehulpmiddelen

Mondkapjes - die een belangrijke rol spelen in de exitplannen - en strategisch geplaatste plexiglas schermen vergroten het gevoel van veiligheid in openbare ruimtes. Mensen aanmoedigen om vaker hun handen te reinigen? Een opvallende binnen- of buitendisplay naast de desinfecterende handgel does the trick.

Steun betuigen

Corona verslaan we samen - een boodschap die het verspreiden waard is. Kaarten en buttons blijven veelgebruikte steunbetuigers, maar ook tegoedbonnen die op een later moment ingewisseld kunnen worden zijn populaire middelen om bepaalde sectoren een hart onder de riem te steken.

Inspiratie voor jou en je klanten

Snel uitingen nodig, maar even geen inspiratie? Op print.com/covid vind je een overzicht van alle must-haves voor coronacommunicatie, inclusief voorbeeldopdruk. Promoot deze producten op je website of deel ze met klanten via social media. Alle designs zijn gratis te downloaden (.jpg, .psd of .indd) en eenvoudig aan te passen in Photoshop of InDesign.

Print.com staat voor je klaar

Wil jij je klanten helpen om de huidige en toekomstige coronamaatregelen op een effectieve manier te communiceren? Bestel alle bovenstaande én honderden andere print-, sign- en large format-producten in de webapp van Print.com, exclusief voor professionals. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij ons zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Afstandbewakers Social distancing blijft een belangrijke basisregel. Bedrukte vloerstickers, hesjes, vlaggenlijnen en spandoeken zijn effectieve middelen om mensen eraan te herinneren om 1,5 meter afstand te houden in winkels, kantoren, supermarkten en andere ruimtes waar veel mensen samenkomen.Hygiënehulpmiddelen Mondkapjes - die een belangrijke rol spelen in de exitplannen - en strategisch geplaatste plexiglas schermen vergroten het gevoel van veiligheid in openbare ruimtes. Mensen aanmoedigen om vaker hun handen te reinigen? Een opvallende binnen- of buitendisplay naast de desinfecterende handgel does the trick. Steun betuigenCorona verslaan we samen - een boodschap die het verspreiden waard is. Kaarten en buttons blijven veelgebruikte steunbetuigers, maar ook tegoedbonnen die op een later moment ingewisseld kunnen worden zijn populaire middelen om bepaalde sectoren een hart onder de riem te steken.Inspiratie voor jou en je klantenSnel uitingen nodig, maar even geen inspiratie? Op print.com/covid vind je een overzicht van alle must-haves voor coronacommunicatie, inclusief voorbeeldopdruk. Promoot deze producten op je website of deel ze met klanten via social media. Alle designs zijn gratis te downloaden (.jpg, .psd of .indd) en eenvoudig aan te passen in Photoshop of InDesign.Print.com staat voor je klaar Wil jij je klanten helpen om de huidige en toekomstige coronamaatregelen op een effectieve manier te communiceren? Bestel alle bovenstaande én honderden andere print-, sign- en large format-producten in de webapp van Print.com, exclusief voor professionals. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook bij ons zijn de nodige coronamaatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en alle overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.