De cruciale rol van labels (inclusief informatie en traceerbaarheid), evenals de materialen, technologie en printoplossingen om ze te produceren, moeten volledig worden erkend als essentiële benodigdheden en/of leveranciers voor het voeden, behandelen en ondersteunen van eerstelijns medisch, zorg- en gezondheidspersoneel.

In deze context is digitaal printen de enige technologie die in staat is om zowel op de korte als middellange termijn te produceren, in de korte tijdsspanne die nodig is in crisissituaties zoals die van enkele maanden geleden. Omdat veel bedrijven tijdens de crisis gedwongen werden om hun personeelsbestand ter plaatse in te krimpen, waren de AccurioLabel-persen bij uitstek geschikte machines vanwege hun gebruiksgemak.

Voor meer informatie over onze labelproductieoplossingen kunt u terecht op onze website

De cruciale rol van labels (inclusief informatie en traceerbaarheid), evenals de materialen, technologie en printoplossingen om ze te produceren, moeten volledig worden erkend als essentiële benodigdheden en/of leveranciers voor het voeden, behandelen en ondersteunen van eerstelijns medisch, zorg- en gezondheidspersoneel.In deze context is digitaal printen de enige technologie die in staat is om zowel op de korte als middellange termijn te produceren, in de korte tijdsspanne die nodig is in crisissituaties zoals die van enkele maanden geleden. Omdat veel bedrijven tijdens de crisis gedwongen werden om hun personeelsbestand ter plaatse in te krimpen, waren de AccurioLabel-persen bij uitstek geschikte machines vanwege hun gebruiksgemak.Voor meer informatie over onze labelproductieoplossingen kunt u terecht op onze website