Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema's aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie.

🗓️ Woensdag 21 december 2022

📍 Corda Campus - Hasselt

Bekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen.

www.lab9pro.be/cisd

Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema's aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. 🗓️ Woensdag 21 december 2022📍 Corda Campus - HasseltBekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen.www.lab9pro.be/cisd