Ook u kunt helpen! Door simpelweg het Cyclus filmpje te bekijken op www.cycluspaper.com helpt u al mee. Voor elke 50 views van de video schenkt Cyclus een meisje een fiets. De teller staat inmiddels op 60, dus er zijn nog 40 fietsen te vergeven.

Cyclus, verkrijgbaar bij Antalis, is een 100% recycled papier met een natuurlijke witheid zonder bleekmakers en geproduceerd volgens de aller strengste milieucertificeringen. Met Cyclus verlaagt u uw ecologische voetafdruk en u zorgt voor een groene en duurzame groei. Cyclus sluit geen compromissen in de kwaliteit. En nu steunt Cyclus 100 schoolmeisjes in India! Doet u mee?

Meer weten? Just ask Antalis.

Ook u kunt helpen! Door simpelweg het Cyclus filmpje te bekijken op www.cycluspaper.com helpt u al mee. Voor elke 50 views van de video schenkt Cyclus een meisje een fiets. De teller staat inmiddels op 60, dus er zijn nog 40 fietsen te vergeven. Cyclus, verkrijgbaar bij Antalis, is een 100% recycled papier met een natuurlijke witheid zonder bleekmakers en geproduceerd volgens de aller strengste milieucertificeringen. Met Cyclus verlaagt u uw ecologische voetafdruk en u zorgt voor een groene en duurzame groei. Cyclus sluit geen compromissen in de kwaliteit. En nu steunt Cyclus 100 schoolmeisjes in India! Doet u mee? Meer weten? Just ask Antalis.