Zoals Slide, een luxueus verpakkingsmateriaal met een hoge krasvastheid of So Silk, een sensuele papiersoort met zijdezachte touch, inspired by fashion. Chagall moeten we u misschien niet meer voorstellen, dit papier ademt de authentieke charme van handgeschept papier en onderscheidt zich door een exclusieve viltmarkering. Flora wordt geproduceerd met 50% gerecycleerde vezels en 10% katoenvezels en kenmerkt zich door de zachte natuurtinten en zichtbare natuurvezels. Als laatste vindt u er ook So Jeans en So Wool in terug, twee geraffineerde papiersoorten met de look-and-feel van jeans of wol.

Ontketen de dandy in jou, kies voor een creatief avontuur en experimenteer met kleur en textuur! Vraag nu uw Dandy inspiratiemap aan via samples@igepa.be

.

Zoals Slide, een luxueus verpakkingsmateriaal met een hoge krasvastheid of So Silk, een sensuele papiersoort met zijdezachte touch, inspired by fashion. Chagall moeten we u misschien niet meer voorstellen, dit papier ademt de authentieke charme van handgeschept papier en onderscheidt zich door een exclusieve viltmarkering. Flora wordt geproduceerd met 50% gerecycleerde vezels en 10% katoenvezels en kenmerkt zich door de zachte natuurtinten en zichtbare natuurvezels. Als laatste vindt u er ook So Jeans en So Wool in terug, twee geraffineerde papiersoorten met de look-and-feel van jeans of wol. Ontketen de dandy in jou, kies voor een creatief avontuur en experimenteer met kleur en textuur! Vraag nu uw Dandy inspiratiemap aan via samples@igepa.be.