MultiPress is een modulaire ERP/MIS die de krachtige én toekomstgerichte workflow biedt die printbedrijven nu nodig hebben. Of het nu snelle, haarscherpe offertes zijn, het feilloos orderbeheer, met onder andere magazijnbeheer en logistiek, of de heldere dashboards en rapporten: alles is geïntegreerd in één krachtige database die elk sign of print project van A tot Z foutloos en vlot laat verlopen, zonder fouten, rework of tijdsverlies. En dat maakt een groot verschil.

Op Sign & Print 2023 in Gorinchem zullen MultiPress-experts op de Dataline-stand (C 110) die krachtige software demonstreren en met bezoekers het gesprek aangaan om te tonen hoe groot de impact kan zijn die dit heeft op hun bedrijfsvoering.

Bekijk het volledige programma van Dataline op Sign & Print Expo hier

MultiPress is een modulaire ERP/MIS die de krachtige én toekomstgerichte workflow biedt die printbedrijven nu nodig hebben. Of het nu snelle, haarscherpe offertes zijn, het feilloos orderbeheer, met onder andere magazijnbeheer en logistiek, of de heldere dashboards en rapporten: alles is geïntegreerd in één krachtige database die elk sign of print project van A tot Z foutloos en vlot laat verlopen, zonder fouten, rework of tijdsverlies. En dat maakt een groot verschil.Op Sign & Print 2023 in Gorinchem zullen MultiPress-experts op de Dataline-stand (C 110) die krachtige software demonstreren en met bezoekers het gesprek aangaan om te tonen hoe groot de impact kan zijn die dit heeft op hun bedrijfsvoering.Bekijk het volledige programma van Dataline op Sign & Print Expo hier