Duurzaamheid wordt steeds een hogere prioriteit in de grafische industrie. De module CO2-Calculator van MultiPress komt tegemoet aan de vraag van een toenemend aantal klanten die hun activiteiten duurzamer willen maken en vooraf de CO2-voetafdruk van drukwerk van een bepaalde order willen aangeven.

En die innovatieve module viel in de prijzen op FESPA 2023!

De jury van de European Digital Press (EDP) was meteen onder de indruk. MultiPress is namelijk de enige ERP/MIS-printsoftware die Europese regelgeving en richtlijnen combineert met nauwkeurige berekeningen op offerte- en orderniveau, ongeacht het volume, de toepassing, het substraat of de gebruikte productietechniek. Het helpt printbedrijven ook om hun eigen CO2-voetafdruk te beoordelen.

Lees het persbericht

Duurzaamheid wordt steeds een hogere prioriteit in de grafische industrie. De module CO2-Calculator van MultiPress komt tegemoet aan de vraag van een toenemend aantal klanten die hun activiteiten duurzamer willen maken en vooraf de CO2-voetafdruk van drukwerk van een bepaalde order willen aangeven.En die innovatieve module viel in de prijzen op FESPA 2023!De jury van de European Digital Press (EDP) was meteen onder de indruk. MultiPress is namelijk de enige ERP/MIS-printsoftware die Europese regelgeving en richtlijnen combineert met nauwkeurige berekeningen op offerte- en orderniveau, ongeacht het volume, de toepassing, het substraat of de gebruikte productietechniek. Het helpt printbedrijven ook om hun eigen CO2-voetafdruk te beoordelen.Lees het persbericht