Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud.

Een goede opbergmap kent geen grenzen.

Een recht of ronde rug? Liggend of staand?

Groot, klein, ongeveer in 't midden of nog iets anders?

Met afgeronde hoeken?

Twee, drie of vier ringen, en in welk kleur?

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En als we dan toch op grenzen botsen, doet onze fijne handafwerking waar nodig de rest.

Wij maken wat u wenst. Zo eenvoudig is het.

Bezoek onze nieuwe website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Komt u onze producten liever zien, voelen en aanraken? Ook dat kan, in ons Experience Center. Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.

Een goede opbergmap is immers een presentatiemiddel. Een communicatietool. Een instrument, een drager van huisstijl én een beschermer van inhoud. Een goede opbergmap kent geen grenzen. Een recht of ronde rug? Liggend of staand? Groot, klein, ongeveer in 't midden of nog iets anders? Met afgeronde hoeken? Twee, drie of vier ringen, en in welk kleur? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En als we dan toch op grenzen botsen, doet onze fijne handafwerking waar nodig de rest. Wij maken wat u wenst. Zo eenvoudig is het.Bezoek onze nieuwe website of Pinterest om ons volledige gamma te ontdekken. Komt u onze producten liever zien, voelen en aanraken? Ook dat kan, in ons Experience Center. Hebt u een vraag? Een voorstel? Een idee? We helpen u graag verder via pauline.clarysse@ducaju.com of mieke.hellyn@ducaju.com.