Frans printproductiebedrijf Doc Innov werd in 2004 opgericht met een focus op reprografie, specifiek het kopiëren van plannen voor architecten. In een tijd waarin de meeste mensen nog analoog werkten, kozen zij ervoor om innovatieve digitale technologie te omarmen. In de loop der jaren is Doc Innov gegroeid tot een team van 17 medewerkers.

Deze groeiperiode bracht uitdagingen met zich mee voor zowel de economie als de printmediabranche. Het dwong hen om hun productieapparaat te herstructureren. CEO Lionel Blanchard heeft Dataline leren kennen via de groep Green France waartoe Doc Innov behoort en besefte dat het tijd was voor een echte ERP.

Vandaag, na de volledige implementatie van de ERP/MIS-software MultiPress in hun administratie en product, bevalt MultiPress CEO Blanchard enorm: "Ik denk dat MultiPress vandaag de dag ons leven heeft gered."

Benieuwd hoe MultiPress de ruggengraat van Doc Innov werd? Bekijk hier de videotestimonial.

Frans printproductiebedrijf Doc Innov werd in 2004 opgericht met een focus op reprografie, specifiek het kopiëren van plannen voor architecten. In een tijd waarin de meeste mensen nog analoog werkten, kozen zij ervoor om innovatieve digitale technologie te omarmen. In de loop der jaren is Doc Innov gegroeid tot een team van 17 medewerkers.Deze groeiperiode bracht uitdagingen met zich mee voor zowel de economie als de printmediabranche. Het dwong hen om hun productieapparaat te herstructureren. CEO Lionel Blanchard heeft Dataline leren kennen via de groep Green France waartoe Doc Innov behoort en besefte dat het tijd was voor een echte ERP.Vandaag, na de volledige implementatie van de ERP/MIS-software MultiPress in hun administratie en product, bevalt MultiPress CEO Blanchard enorm: "Ik denk dat MultiPress vandaag de dag ons leven heeft gered."Benieuwd hoe MultiPress de ruggengraat van Doc Innov werd? Bekijk hier de videotestimonial.