Ons productieatelier is zo groot als drie voetbalvelden en achter iedere opdracht staan 500+ drukexperts. We werken met de modernste druktechnologie, bijvoorbeeld met Heidelberg Speedmaster XL 162 drukpersen. Daarvan is een pers met 200 ton ongeveer net zo zwaar als een Boeing 747.

Voor uw producten heeft u een ruime keuze uit luxe afwerkingen. We kunnen bijvoorbeeld uw folders op 7 verschillende manieren vouwen, uw brochures met nieten afwerken, flyers met UV-lak en spot reliëflak zoals met soft touch laminaat voorzien, uw cataloog garenlos lijmen, briefpapier met Pantone kleur bedrukken, folders voorzien van een perforatielijn.

Test ons nu, we bieden u voor de eerste poging een waardebon van 50€ (*).

Heeft u nog vragen over onze producten en de service? Neem graag contact op met Charlie Malcause - Key-Account Manager voor België via telefoon 0498-920203 (mobiel) of e-mail charlie.malcause@saxoprint.be.

(*) Waardebon code GN650WNL: De waardebon is eenmalig geldig voor een eerste bestelling van 250€ t/m 31-07-2017 op www.saxoprint.be. De code is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Ons productieatelier is zo groot als drie voetbalvelden en achter iedere opdracht staan 500+ drukexperts. We werken met de modernste druktechnologie, bijvoorbeeld met Heidelberg Speedmaster XL 162 drukpersen. Daarvan is een pers met 200 ton ongeveer net zo zwaar als een Boeing 747.Voor uw producten heeft u een ruime keuze uit luxe afwerkingen. We kunnen bijvoorbeeld uw folders op 7 verschillende manieren vouwen, uw brochures met nieten afwerken, flyers met UV-lak en spot reliëflak zoals met soft touch laminaat voorzien, uw cataloog garenlos lijmen, briefpapier met Pantone kleur bedrukken, folders voorzien van een perforatielijn.Test ons nu, we bieden u voor de eerste poging een waardebon van 50€ (*).Heeft u nog vragen over onze producten en de service? Neem graag contact op met Charlie Malcause - Key-Account Manager voor België via telefoon 0498-920203 (mobiel) of e-mail charlie.malcause@saxoprint.be.(*) Waardebon code GN650WNL: De waardebon is eenmalig geldig voor een eerste bestelling van 250€ t/m 31-07-2017 op www.saxoprint.be. De code is niet geldig in combinatie met andere kortingen.