Calculeren vergt veel tijd van verkoop en interne calculatoren. Maar met welk resultaat? Spijtig genoeg worden niet alle offertes omgezet in orders. Kiezen we dan om alles in detail uit te rekenen of snel een prijs te bepalen? Maar eens een offerte een order wordt, zijn eenvoudige calculaties onvoldoende om de productie te starten of te automatiseren. Calculeren is een balans tussen snelheid en technische correctheid. Prinect Business Manager helpt u hierbij.

Schrijf u nu in voor de sessie van onze collega Kris Martens, Prinect Application Specialist & Consultant tijdens Get Smart in Printmedia Business op 13 juni #gngetsmart.

>> Lees meer

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Neem contact met ons op

Calculeren vergt veel tijd van verkoop en interne calculatoren. Maar met welk resultaat? Spijtig genoeg worden niet alle offertes omgezet in orders. Kiezen we dan om alles in detail uit te rekenen of snel een prijs te bepalen? Maar eens een offerte een order wordt, zijn eenvoudige calculaties onvoldoende om de productie te starten of te automatiseren. Calculeren is een balans tussen snelheid en technische correctheid. Prinect Business Manager helpt u hierbij.Schrijf u nu in voor de sessie van onze collega Kris Martens, Prinect Application Specialist & Consultant tijdens Get Smart in Printmedia Business op 13 juni #gngetsmart.>> Lees meerHoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Neem contact met ons op