De AccurioPress C14000 is de ideale pers voor klanten die hun bedrijf willen uitbreiden en stroomlijnen. Met geavanceerde automatisering, minder menselijke contacten en een hogere productiviteit levert de AccurioPress C14000 betere resultaten, hoge kwaliteit en minder afval.

Naast nieuwe afwerkingsopties en mediacompatibiliteit is de nieuwe pers uitgerust met de IQ-501 Intelligent Quality Care voor automatische dichtheidscorrectie en duplexregistratie vóór het afdrukken.

De overeenkomsten in kwaliteit tussen traditionele offsetdruk en tonerdruk zijn gewoonweg adembenemend. Benieuwd om de machine in actie te zien? Bezoek onze showroom voor een gepersonaliseerde demo.

Voor meer informatie en een vrijblijvende demo:

https://www.konicaminolta.be/nl-be/hardware/professional-printing/accuriopress-c14000

De AccurioPress C14000 is de ideale pers voor klanten die hun bedrijf willen uitbreiden en stroomlijnen. Met geavanceerde automatisering, minder menselijke contacten en een hogere productiviteit levert de AccurioPress C14000 betere resultaten, hoge kwaliteit en minder afval. Naast nieuwe afwerkingsopties en mediacompatibiliteit is de nieuwe pers uitgerust met de IQ-501 Intelligent Quality Care voor automatische dichtheidscorrectie en duplexregistratie vóór het afdrukken.De overeenkomsten in kwaliteit tussen traditionele offsetdruk en tonerdruk zijn gewoonweg adembenemend. Benieuwd om de machine in actie te zien? Bezoek onze showroom voor een gepersonaliseerde demo.Voor meer informatie en een vrijblijvende demo: https://www.konicaminolta.be/nl-be/hardware/professional-printing/accuriopress-c14000