"Weinig leveringen zijn te laat dankzij de expeditieplanning van MultiPress" - Jo Vandenbulcke, algemeen coördinator bij Puntgaaf.

Puntgaaf rekent sinds 2003 op de automatisatie-software van Dataline om hun werkprocessen alleen maar te verbeteren. Een goede expeditie is daar een onderdeel van, maar daar stopt het niet. Dankzij de recente JDF-connectie slagen ze er eindelijk in de prepress te ontlasten door de pdf-bestanden direct door te sturen. Puntgaaf heeft de laatste jaren samen met MultiPress zich verder ontwikkeld tot de drukkerij die ze vandaag zijn. Benieuwd hoe deze kruisbestuiving tot stand is gekomen? Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse vertellen je er alles over!

"Weinig leveringen zijn te laat dankzij de expeditieplanning van MultiPress" - Jo Vandenbulcke, algemeen coördinator bij Puntgaaf.Puntgaaf rekent sinds 2003 op de automatisatie-software van Dataline om hun werkprocessen alleen maar te verbeteren. Een goede expeditie is daar een onderdeel van, maar daar stopt het niet. Dankzij de recente JDF-connectie slagen ze er eindelijk in de prepress te ontlasten door de pdf-bestanden direct door te sturen. Puntgaaf heeft de laatste jaren samen met MultiPress zich verder ontwikkeld tot de drukkerij die ze vandaag zijn. Benieuwd hoe deze kruisbestuiving tot stand is gekomen? Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse vertellen je er alles over!