Bij de Leuvense Drukkerij Peeters is "de orderbegeleider ook bijna de drukker", vertelt Luc Peeters, zaakvoerder. Met MultiPress is hij erin geslaagd om zijn bedrijf volledig met JDF aan te sturen. De JDF-module geeft onder andere alle beschikbare ordergegevens direct door aan de juiste printer of afwerkmachine, zonder enige tussenkomst van de operator. Zo wordt natuurlijk heel wat tijd en kost bespaard voor, tijdens en na het drukproces. Naast JDF heeft Luc Peeters nog belangrijke MultiPress modules in gebruik waardoor hij kortere insteltijden en een lagere foutenmarge kan realiseren in productie. Bovendien profiteert ook de administratie van doorgedreven automatisering.

Peeters' volledige boekdrukproces is dankzij MultiPress getransformeerd tot een geroemd digitaal proces, waarin Peeters "MultiPress niet meer kan wegdenken". Luc Peeters vertelt er je alles over in deze video!

Bij de Leuvense Drukkerij Peeters is "de orderbegeleider ook bijna de drukker", vertelt Luc Peeters, zaakvoerder. Met MultiPress is hij erin geslaagd om zijn bedrijf volledig met JDF aan te sturen. De JDF-module geeft onder andere alle beschikbare ordergegevens direct door aan de juiste printer of afwerkmachine, zonder enige tussenkomst van de operator. Zo wordt natuurlijk heel wat tijd en kost bespaard voor, tijdens en na het drukproces. Naast JDF heeft Luc Peeters nog belangrijke MultiPress modules in gebruik waardoor hij kortere insteltijden en een lagere foutenmarge kan realiseren in productie. Bovendien profiteert ook de administratie van doorgedreven automatisering.Peeters' volledige boekdrukproces is dankzij MultiPress getransformeerd tot een geroemd digitaal proces, waarin Peeters "MultiPress niet meer kan wegdenken". Luc Peeters vertelt er je alles over in deze video!