Wat als je bedrijf start als reprograaf maar nu is het 80% large format wat de klok slaat? Met klanten als Disneyland Paris die snel en economisch verantwoord drukwerk willen? Dupligrafic wist dat het hoog tijd was om de administratie markt-specifiek én geïntegreerd te laten werken.

Hoeft het nog gezegd dat 'verkeerde' handmatige administratie zorgt voor een totaal gebrek aan registratie (uren en materiaal), rapportage en overzicht? Dat levert dus vooral tijdverlies én fouten op! Maar de ex-reprograaf nam de koe bij de horens. Want die 2.500 facturen per jaar maken zichzelf niet, daar is administratieve automatisatie voor nodig! Maar ging dat zonder slag of stoot?

Wat als je bedrijf start als reprograaf maar nu is het 80% large format wat de klok slaat? Met klanten als Disneyland Paris die snel en economisch verantwoord drukwerk willen? Dupligrafic wist dat het hoog tijd was om de administratie markt-specifiek én geïntegreerd te laten werken.Hoeft het nog gezegd dat 'verkeerde' handmatige administratie zorgt voor een totaal gebrek aan registratie (uren en materiaal), rapportage en overzicht? Dat levert dus vooral tijdverlies én fouten op! Maar de ex-reprograaf nam de koe bij de horens. Want die 2.500 facturen per jaar maken zichzelf niet, daar is administratieve automatisatie voor nodig! Maar ging dat zonder slag of stoot?