De bookletmaker maakt het verzamelen en afwerken van brochures en folders een pak eenvoudiger en sneller. De C.P. Bourg boekbinder met PUR-lijm gaan we vooral inzetten voor de productie van catalogi, boeken en ander drukwerk dat een vlakke rug vereist. Waarom C.P. Bourg? We moeten het niet altijd in het buitenland gaan zoeken als we hier in België ook machinefabrikanten hebben die super degelijke machines maken. Een beetje chauvinisme is hier wel op zijn plaats, denk ik."

Goede service vanAlbyco

Een punt dat we hier nog niet belicht hadden, maar dat volgens Tom 't Kint even belangrijk of zelfs het belangrijkste is, is een goedes ervice en dienst na-verkoop. "Net zoals wij met de drukkerij streven naar de perfecte service en kwaliteitvoor onze klanten, verwachten wij dat ook van de leveranciers waarmee we samenwerken. Dat is ook meteen de reden waarom we voor Albyco als partner kiezen. Carli Van de Peer en zijn team streven ook die perfectie na en dat maakt het bijzonder aangenaam om met deze mensen samen te werken. Zij zitten op de zelfde golflengte, spelen extreem kort op de bal en doen er alles aan om in geval van een storing ons zo snel mogelijk uit de penarie te halen. Voor mij is dat goud waard."

Blijven investeren in betere kwaliteit en diensten

Voor zaakvoerder Tom 't Kint is er slechts één weg vooruit, en dat is die van de perfecte kwaliteit. "Natuurlijk houdt het daar niet bij op. Eigenlijk is het voor mij een mix van een aantal focuspunten: perfecte kwaliteit, een goede prijs, stipte levering, je flexibel opstellen en mee denken met de klant om naar de beste oplossing te zoeken voor zijn behoeften. Volgens mij zijn dit meer dan ooit dé ingrediënten om vandaag succesvol te zijn in de grafische sector. Goedkoop online drukwerk bestellen kan elk bedrijf, maar goed advies en kleurconsistentie tussen verschillende drukorders moet je van de onlinedrukkers niet verwachten. Dat is onze sterkte en dat is ook waar we met drukkerij Jobert voluit voor gaan."

De bookletmaker maakt het verzamelen en afwerken van brochures en folders een pak eenvoudiger en sneller. De C.P. Bourg boekbinder met PUR-lijm gaan we vooral inzetten voor de productie van catalogi, boeken en ander drukwerk dat een vlakke rug vereist. Waarom C.P. Bourg? We moeten het niet altijd in het buitenland gaan zoeken als we hier in België ook machinefabrikanten hebben die super degelijke machines maken. Een beetje chauvinisme is hier wel op zijn plaats, denk ik." Goede service vanAlbycoEen punt dat we hier nog niet belicht hadden, maar dat volgens Tom 't Kint even belangrijk of zelfs het belangrijkste is, is een goedes ervice en dienst na-verkoop. "Net zoals wij met de drukkerij streven naar de perfecte service en kwaliteitvoor onze klanten, verwachten wij dat ook van de leveranciers waarmee we samenwerken. Dat is ook meteen de reden waarom we voor Albyco als partner kiezen. Carli Van de Peer en zijn team streven ook die perfectie na en dat maakt het bijzonder aangenaam om met deze mensen samen te werken. Zij zitten op de zelfde golflengte, spelen extreem kort op de bal en doen er alles aan om in geval van een storing ons zo snel mogelijk uit de penarie te halen. Voor mij is dat goud waard."Blijven investeren in betere kwaliteit en dienstenVoor zaakvoerder Tom 't Kint is er slechts één weg vooruit, en dat is die van de perfecte kwaliteit. "Natuurlijk houdt het daar niet bij op. Eigenlijk is het voor mij een mix van een aantal focuspunten: perfecte kwaliteit, een goede prijs, stipte levering, je flexibel opstellen en mee denken met de klant om naar de beste oplossing te zoeken voor zijn behoeften. Volgens mij zijn dit meer dan ooit dé ingrediënten om vandaag succesvol te zijn in de grafische sector. Goedkoop online drukwerk bestellen kan elk bedrijf, maar goed advies en kleurconsistentie tussen verschillende drukorders moet je van de onlinedrukkers niet verwachten. Dat is onze sterkte en dat is ook waar we met drukkerij Jobert voluit voor gaan."